b&d Natuuradvies

Visie

Natuur is prachtig om in te werken, dat doen we sinds 1996. We onderzoeken de waarde en mogelijkheden van natuur, willen dat laten zien zodat het resulteert in praktische, positieve en vooruitziende adviezen.
We zijn een bedrijf op het gebied van natuuronderzoek, (natuur)beleid en -ondersteuning en natuurinformatie. Opdrachtgevers en wijzelf willen tevreden zijn over de geleverde diensten en producten. Dat betreft onze hele manier van werken: plezier in het werk en in de samenwerking met opdrachtgevers staan bovenaan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is vanzelfsprekend.

Werkwijze

b&d Natuuradvies neemt werk uit handen. Vaak is bij de opdrachtgever de benodigde expertise wel in huis, maar ontbreekt de tijd om zaken grondig uit te zoeken. Wij bieden dan een paar extra handen.
Daarnaast gebruiken we onze expertise om opdrachtgevers te voorzien van kennis die op dat moment intern niet aanwezig is.

Nevenactiviteiten

Tot 2021 was Bertien Besteman lid van de werkgroep Planten en de klachtencommissie van het Netwerk Groene Bureau's. De jaren daarvoor zat Bertien in de werkgroep protocollen en de werkgroep kwaliteit en was ze lid van de sectie vegetatieonderzoek de KNBV.

Samenwerking

Bij elk project zoeken we een team op maat. Belangrijke partners zijn: Antje Ehrenburg, Arda advies voor natuur en landschap, Ecologisch Adviesbureau B.Kruijsen, Floor van der Vliet, Elsken Ecologie en Zuidt.